Ciuperci umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2009 | 11501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 6 felii sunca de pui
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala.Se indeparteaza coditele,care se toaca marunt.Evident ca eu le-am robotit! :))

Se pune ceapa tocata marunt la prajit in cateva linguri de ulei de masline.Nu se rumeneste,doar cat sa devina sticloasa.Se adauga coditele tocate si usturoiul pisat.Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete.

Se pune si lingura de smantana si se mai dau cateva clocote,pana scade putin.Se sareaza si pipereaza,dupa gust.

Cu acest amestec se umplu ciupercile.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se acopera cu cate un "capac" de sunca si se presara cu cascaval ras,din belsug.

Dam tava la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar