Ciuperci umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 5323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr telemea de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple ciupercile.deasupra se rade cascaval.se pune o lingura de ulei in tava si se da la cuptor ptr 30-45 minute pana ciupercile s-au facut si cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci