Ciuperci umplute 2

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 3859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon mari
  • 150 gr carne tocata amestec
  • 1 galbenus
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras
  • 1 lingura de pesmet
  • patrunjel verde
  • unt
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute 2:

Tocam ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit cu putin ulei.

Intre timp luam coditele de la ciuperci,le curatam si le tocam marunt,iar cand ceapa si usturoiul incep sa se rumeneasca le punem impreuna cu carnea si le lasam pana cand carnea se albeste,apoi stingem cu 1/2 pahar vin alb.

Lasam pe foc pana se evapora vinul apoi dam deoparte si lasam la racit.

Cand e rece adaugam galbenusul,parmezan ras(dupa gust),sare,piper,pesmetul si patrunjel verde tocat marunt.

Amestecam si cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor sterse cu un prosop uscat si presarate cu sare.

Cand sunt umplute toate le punem pe o tava tapetata cu hartie si deasupra fiecareia punem putin parmezan ras si cate o bucatica de unt.

Dam la cuptor la 200° timp de 25-30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci