Ciuperci umplute (3)

de lilik in Vita, 15 Sep 2012 | 4597 vizualizari

 

Imi plac tare mult ciupercile...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • praf de usturoi
  • 10 ciuperci champignon cu palarie mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (3):

Luam coditele la ciuperci si stergem palariile cu un prosop.

Carnea o amestecam cu painea inmuiata in lapte(stoarsa si data pe razatoare),oul,parmezan ras,sare,piper si usturoi dupa gust si patrunjel verde tocat.

Luam din compozitie cu mana umeda si umplem palariile ciupercilor.

Punem ciupercile in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-40 de minute(eu zic sa controlati si va orientati cam cat trebuie lasate).

Le servim calde...

TIPS-URI

1

Va sfatuiesc sa umeziti mana in vin alb cand umpleti ciupercile,da un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (3)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]