Ciuperci umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 4460 vizualizari

 

n/am apucat sa fac poze cand erau gata

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si le spalam dupa care le stergem,rupem piciorusele de la ciuperci si le tocam marunt(eu le/am tocat cu robotul).Ceapa si usturoiul il tocam marunt dupa care le calim in putin ulei.Adaugam morcovul dat prin razatoare,ciupercile tocate,carnea si lasam sa se caleasca impreuna.Adaugam pasta de tomate daca dorim si potrivim de sare si piper.Lasam sa se raceasca,palariile de ciuperci le umplem cu amestec.Deasupra adaugam cate o felie de cascaval sau cascaval dat prin razatoare.Adaugam cateva bucatele de unt si dam la cuptor cca 40 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]