Ciuperci umplute

de Emacristina in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 6255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 20 ciuperci ,
  • 2 oua,
  • branza,
  • cascaval,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de picioruse  si se spala.

Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute.

Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza.

Se dau la cuptor pentru 15 minute. In acest fel, mare parte din sucul din ciuperci se va scurge inainte de a pune umplutura si la final ciupercile umplute vor avea un aspect mai frumos.
Se scoate tava din cuptor si se intorc , dupa care le umplem cu pasta de branza/cascaval.

Se dau din nou la cuptor, pentru 15 minute. 

Sunt mai bune calde dar si reci sunt ok.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac