Ciuperci umplute

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 4478 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1 catel usturoi (optional)
  • 8 rosii cherii (jumate pentru fiecare ciuperca)
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura ulei sau unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zeama lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercutele le curatam si luam piciorusul de la ele . Asezam ciupercile pe o tava .

Piciorusele le taiem in cubulete mici .

Curatam ceapa si usturoiul si le teiem solzisori (cubulete sau razuite) .

Intr-o tigaie la foc mic punem ulei sau unt , iar cand este incins calim ceapa , dupa 1 minut adaugam usturoiul si piciorusele de la ciuperci taiate . Stropim cu zeama de lamaie( impiedica oxidarea ciupercilor si le ajuta sa-si pastreze culoarea alba) si asezonati cu sare si piper . Lasam sa se caleasca cam 10 minute (maxim ) .

Umplem  ciupercile cu aceasta compozitie (eu am pus cate o lingura plina intr-o ciuperca), asezam deasupra bucati de cascaval si cate o jumate de rosie cherry.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem tava la cuptor  pentru 15 minute .

Sunt bune calde dar si reci

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornuri cu cremwursti