Ciuperci umplute

de Roxana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 3750 vizualizari

 

Tocmai am vazut ca sunt un bucataras junior !!! Bravo mie si multumesc bebitei ca are rabdare sa stea cu mine in bucatarie :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 8 ciupercute champignon
  • un piept de pui
  • o ceapa medie
  • un ou
  • cascaval ras
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin unt
  • piper, vegeta, paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile mari le decojim si taiem piciorusul jos. Taiem marunt ceapa, ciupercutele si pieptul de pui.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiu si calim putin ceapa. Adaugam paprika peste ceapa si apoi puiul maruntit.Calim pieptul de pui pana scade zeama care o lasa apoi adaugam ciupercutele maruntite si condimentam. Mai prajim 2 minute si luam de pe foc.

Lasam sa se raceasca putin si adaugam oul. Amestecam bine.

Tapetam cu putin unt fiecare ciuperca mare si apoi punem compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste umplutura si ciupercile se inmoaie.
Presaram cascaval ras si mai dam putin la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ghebe