Ciuperci umplute

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 24 Mai 2021 | 2662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 2 lg ulei masline
  • cascaval
  • sare
  • Alte ingrediente:
  • 1 lg ulei masline (uns tava)
  • 1 lg ulei masline (uns ciuperci)
  • 400 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se unge o tava cu ulei (36x23 cm).Ciupercile se curata, se spala,se rup coditele.Ungeti cu ulei, ciupercile, iar coditele le taiati marunt. Presarati sare peste ele  si puneti coditele tocate, in fiecare palarie.

Se face un amestec din : patrunjel tocat marunt ,usturoi zdrobit, sare si 2 lg ulei masline.Se pune acest amestec in fiecare ciuperca, iar deasupra  puneti feliute de cascaval .Se toarna apa, printre ele si se coace in cuptorul preincalzit timp de 1 ora. 

Se poate servi cu gratar /pulpe pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]