Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita

de Panacris in Mancaruri de legume, 20 Apr 2020 | 1686 vizualizari

 

Tot mi-au rămas pălăriile de ciupercile folosite pentru frigărui, așa că am pus repede de o nouă rețetă! ;) Se pot consuma la micul dejun, prânz sau cină!

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon cca. 8 bucăți
  • Bacon cca. 100 gr
  • Cașcaval ras cca.100 gr
  • Cimbru cca. 1 lingură
  • Ulei de măsline 2 linguri
  • Ouă de prepeliță cca. 8 bucăți
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita:

Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.  

Pălăriile de ciuperci se așează într-o tavă rezistentă la căldură. Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline. Se presară cimbru si se introduc în cuptor cca. 10 minute la 200 grade.

Între timp se taie bacon-ul cubulețe.

Se scot ciupercuțele din cuptor, se pune baconul și se mai lasă la cuptor cca. 5 minute.

Pentru finalizare se scot pălăriile de ciuperci din cuptor, asezonate cu bacon, se așează deasupra, câte un ou de prepeliță, mă rog, conținutul din ou, cașcaval ras, se introduc din nou la cuptor până se găteșe oul și topește cașcavaul ras.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie -2