Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2020 | 2276 vizualizari

 

 Ciupercile umplute sunt un preparat rapid , light si gustos care  vine in completare ca aperitiv la o masa mai usoara .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 buc ciuperci champignon
  • 5 cm tulpina praz
  • 100 gr branza gongorzola piccante
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita ierburi italiene
  • sare
  • piper negru macinat
  • rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola:

  •  Ciupercile se curata de codite .
  • Daca sunt foarte proaspete  si curate .,eu  nu le curat de pelita .
  • Ungeti ciupercile cu ulei de masline  cu ajutorul  unei pensule de  silicon.
  • Coditele ciupercilor se taie cubulete , la fel si prazul si se condimenteaza cu sare , ierburi italiene si putin piper negru macinat .
  • Umpleti ciupercile cu amestecul pregatit si le puneti intr-o forma ceramica termo-rezisenta .
  • Peste ciuperci se distribuie in mod egal branzica cu mucegai ,picanta .
  • Dati vasul la cuptor 15-20 minute .
  • Serviti ciupercile decorate cccu rosii cherry si praz verde .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ciupercile umplute cu praz si gorgonzola sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute