Ciuperci umplute cu spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 4738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 300 gr spanac frunze
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • marar verde
  • 6 felii cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu spanac:

Spalam bine ciupercile ,rupem coditele si le taiem cubulete.Presaram putina sare in palariile ciupercilor si le dam deoparte.Tocam ceapa si usturoiul  fin.Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei.Cand a devenit translucida ,adaugam usturoiul ,lasam putin si punem coditele ciupercilor.Lasam cateva minute ,amestecand continuu ,apoi adaugam spanacul dezghetat si scurs.Omogenizam bine compozitia  si stingem focul .Presaram sare ,piper macinat ,nucsoara si putin marar tocat marunt.Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinul si le punem intr-o tava unsa cu cele 2 linguri de ulei.Dam la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Inainte  cu 2-3 minute de a stinge focul  punem pe fiecare ciupercuta cate o felie de cascaval .
Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]