Ciuperci umplute pane

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 5932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 200 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura unt
  • 1/2 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim pana nu mai ramane zeama de la ciuperci si punem sare si piper dupa gust. Cand este gata lasam la racit. Dupa ce s-a racit adaugam patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras fin, amestecam compozitia si umplem ciupercile cu ea.

Intr-o farfurie punem pesmetul, iar pe o alta farfurie faina.Oul il batem cu sare.

Ciupercile umplute le dam prin ou, faina, ou si pesmet si le prajim in ulei incins pana devin aurii.

Ciupercile se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]