Ciuperci umplute -Reteta nr. 50

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci cu palarii mari, nepatate
  • cascaval
  • o ceapa rosie
  • 3-4 felii jambon de porc
  • 60 g unt
  • 8 felii prosciutto crudo, optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute -Reteta nr. 50:

Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori.

Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare, punem cateva cuburi de cascaval, jambon, un cubulet de unt si o felie de ceapa. Le invelim in felii de prosciutto pe care, daca este cazul, le fixam cu o scobitoare si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute. Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute -Reteta nr. 50" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu ciuperci