Ciupercute umplute la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 4439 vizualizari

 

Gustarea aceasta a fost facuta de sot aseara. A fost delicioasa dar putina din pacate.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete champignon
  • slanina
  • ceapa rosie
  • gogosar rosu
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute la cuptor:

Se curata ciupercile, se spala si se lasa la scurs. Intre timp se taie ceapa, slanina, gogosarul si cascavalul in bucatele sau cum doriti.

Se aseaza ciupercile intr-un vas de yena si se adauga peste ele toate ingredientele iar la sfarsit se pune cascavalul. Se da la cuptor pana se inmoaie. Se scot din cuptor, se sareaza si se servesc repede, altfel ramanem nemancati.

Cantitati nu am trecut, fiecare face cat doreste. Noua ne-au mai ramas doar cateva ciupercute de la alta mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]