Clafoutis cu cocos si ananas

de rodicamaria in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compt ananas rondele
  • 100 g zahar
  • 90 g faina
  • 80 g fulgi cocos
  • 250 ml lapte cocos
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • unt pt.uns tava
  • o tava rotunda cu diametrul 23 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cocos si ananas:

Se unge tava cu unt si se aseaza feliile de ananas,taiate in doua sau chiar in patru,sa incapa cat mai multe.

Ouale se amesteca cu zaharul.Apoi se adauga laptele de cocos ,se amesteca si apoi se adauga laptele.Se omogenizeaza  bine.

Se adauga apoi fulgii de cocos si faina amestecand repede cu telul ca sa nu se formeze cocoloase.

Se toarna amestecul in tava peste feliile de ananas.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se coace pana trece proba cu scobitoarea.

Se taie cand este complet rece.

TIPS-URI

1

Cutia cu lapte de cocos am scos-o din frigider si am pus-o pe calorifer(cam 15-20 min),sa se incalzeasca si sa se omogenizeze continutul.Apoi am deschis-o si am folosit-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni