Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 7389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • - 250 g faina
  • - 200 ml lapte
  • - 2 oua
  • - 2 linguri de ulei
  • - sare
  • Pentru umplutura:
  • - 350 g branza de vaci
  • - 75 g unt
  • - 200 mg smantana
  • - cateva fire de ceapa verde
  • - cateva fire de marar
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci, smantana si marar:

Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei.
Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui polonic compozitie si se inclina tigaia astfel incat aluatul sa se intinda pe toata suprafata. Cand s-a rumenit pe margini, se intoarce clatita pe cealalta parte. Clatitele se pun pe rand pe o farfurie si se acopera ca sa nu se usuce.

Separat se face urmatoarea compozitie:

Branza de vaci se freaca cu untul, se incorporeaza smantana iar apoi se adauga ceapa si mararul taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine pentru o omogenizare cat mai buna. Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus, se ruleaza, se toarna peste ele smantana si se presara putin marar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci