Clatite cu branza dulce si zmeura

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 4471 vizualizari

 

Bine v-am gasit pe Bucataras!!! Un desert simplu de facut si delicios

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zmeura
  • 75 gr faina
  • o lingurita cacao
  • 125 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 ou,un praf de sare
  • 250 gr branza dulce
  • 3 linguri zahar
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 4 lingurite unt sau margarina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza dulce si zmeura:

intr-un bol se face un aluat de clatite din: Faina,cacao,lapte,zaharul vanilat,ou si praful de sare,amestecam bine toate ingredientele si lasam la odihnit pentru 10 min. Smantana pentru frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta.Branza se mixeaza cu zaharul , apoi se incorporeaza frisca amestecand usor.O tigaie de 20 cm se pensuleaza cu unt si facem 4 clatite.Clatitele racite se acopera cu un strat de crema, se presara zmeura, apoi se ruleaza strans.Este un desert usor de facut si delicios!!!
Sa Aveti Pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:33

As dori si eu o portie..

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:47

frumos prezentate, imi place

cocolina 1

22.04.2012, 12:12

As manca si eu una arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu limeta