Clatite cu carne tocata şi caşcaval

de kukibella in Vita, 20 Feb 2012 | 25358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 ml.lapte
  • 150 gr.faina
  • 150 ml.apa minerala
  • sare ;cimbru;rozmarin;piper proaspat macinat
  • 200 gr carne tocata(vita)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr.roşii tocate
  • 1/2 ling.bulion de ardei
  • 1 ling.bulion de roşii
  • condimente
  • ulei de masline
  • caşcaval ras
  • 1 ling.parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne tocata şi caşcaval:

clatite:se bate oul se adauga laptele,faina,apa minerala,condimentele şi o picatura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele .

Ceapa cu usturoiul se calesc pana devin transparente. Se adauga carnea tocata, condimentele.se lasa la foc mic aprox.15.min. Dupa 15 min.se adauga pasta de bulion de ardei şi roşii.

umplem clatitele cu compozitia de carne le ımpachetam şi le aşezam ıntr-o tava unsa cu ulei.

se pune peste clatite restul compozitiei de carne se presara cu caşcaval şi parmezan şi se pune tava la cuptorul pre-ıncalzit la 160 de gr.pana se topeşte caşcavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne tocata şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MIUTA 1

22.02.2012, 17:35

Tati63 1

23.02.2012, 12:23

buna, eu am facut aseara aceasta rezeta, foarte buna.. eu as adauga ca, foile de clatite trebuie sa fie ceva mai grosute facute, nu ar mai fi nevoie de tocatura de carne deasupra, ajunge doar branza.
Daca se vor pune clatitele (se poate si asa separat umplute)una peste alta si compozitia in mijloc, iar la urma se adauga besciamella cu parmezan, va iesi o lasagna delicioasa.. ;-)

babi5 1

27.08.2013, 21:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci si carne de porc