Clatite cu cascaval Delaco

de Bucataras Monica in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 2779 vizualizari

 

Clatite rumenite,cu dragoste pregatite

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 grame faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 linguri de ulei
  • un varf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cascaval Delaco:

Se mesteca faina cu praful de copt,se separa albusurile de galbenusuri,se mixeaza albusurile pana cand se fac spuma,galbenusurile se bat intr-un alt bol cu un varf de sare.
Se toarna laptele cu uleiul peste galbenusuri si se amesteca cu faina (aceasta fiind amestecata cu praful de copt). Se incorporeaza albusurile si se amesteca pana cand compozitia devine omogena.
Apoi se incalzeste tigaia pt clatite si se unge cu o lingurita de ulei(procedeul se repeta la fiecare clatita).
Dupa ce tigaia s-a incins , se toarna cca. un polonic din compozitie pe centrul tigaii apoi se intinde. Dupa ce clatita incepe se rumeneasca,se intoarce  pe partea cealalta.  Dupa ce s-a copt o putem servi cu diferite dulceturi sau soiuri de branzeturi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (9)

Bucataras Monica 1

21.02.2016, 13:02

MotanLaOale 1

23.02.2016, 12:03

DeliciidelaM 1

28.03.2016, 20:03

Ce bine arata! Deabia astept sa se termine postul sa pot sa le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]