Clatite umplute cu branza la cuptor

de izulika in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 6312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite avem nevoie de :
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri zahar
  • esenta de rom
  • faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g telemea de vaca
  • 150 g branza proaspata de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatite :

Se amesteca toate ingredientele,apoi se adauga faina in ploaie pana devine ca o smantana.Dupa ce am facut compozitia pentru clatite se pune la incins o tigaie care se unge cu putin ulei, apoi se toarna cate un polonic din compozitie si se intinde pe toata suprafata tigaii. Se rumeneste pe ambele parti si se pune pe o farfurie,procedand astfel pana se termina toata compozitia.

Umplutura:

Branza telemea se da pe razatoare, iar cea proaspata se sfarama cu o furculita, se amesteca apoi se adauga zaharul,coaja de lamaie, zaharul vanilat si cel pudra, se amesteca bine apoi se pune cate o lingura de compozitie pe cate o clatita si se ruleaza dupa preferinta.

Se unge o tava cu putina margarina, apoi se aseaza clatitele, dupa ce le-am aranjat se ung cu margarina si se da la cuptorul incins in prealabil 15-20 de minute.Se scot si se servesc caldute pudrate cu zahar sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pancakes (clatite americane)