Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

de katty in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2020 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr coaste de caprioara
  • 2 bucati ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 gr rosii pasate
  • 1 borcan ciuperci feliate
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano uscat
  • 100 ml vin rose
  • patrunjel verde tocat fin
  • usturoi maruntit
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci:

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.

Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins. Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin. Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie.

Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

01.06.2020, 09:55

Rocsi 1

01.06.2020, 21:23

Arata foarte bine acest preparat!

dantes 1

06.06.2020, 11:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cerb cu ciuperci, alune si rodie - Reteta nr. 400