Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2014 | 5335 vizualizari

 

Asa mi-a traznit,asa am facut......satisfacuta mai mult eu,baietii au cam mustacit la fasolea rosie...e prea ''urata'' a zis Leone al meu...

 

INGREDIENTE

  • 700 g costita proaspata
  • 1 cutie fasole rosie -400 g
  • 1 pahar bere
  • condimente pentru carne de porc
  • 3 cepe de apa mari
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie:

Bucata de costita proaspata o crestam si o imbracam in condimente,cu ajutorul unor scobitori formam un fel de cosulet.Asezam costita intr-un vas de yena,in care am pus putin ulei de masline,turnam in interiorul cosuletului un pahar cu bere si dam vasul la cuptor la foc moderat cca 1 ora si 1/2 .Cu 20 min inainte sa scoatem costita de la cuptor,taiem ceapa pestisori si o calim ,cand s-a inmuiat suficient adaugam lingura de bulion,sare si piper,amestecam si turnam cutia cu fasole rosie cu tot cu zeama.

Lasam sa fiarba cca 20 min.Scoatem costita din cuptor ,o portionam si adaugam garnitura de fasole rosie.

Am servit cu o salata de varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (24)

laura_n 1

06.02.2014, 16:09

mie imi place mult fasolea rosie ) cat despre costita...numai de bine )

Irina 1

06.02.2014, 19:20

hai ca mananc eu cu tine fasole de aia, ca-mi place! da' numa' daca imi tai si o bucata de carnita.

madi_marin 1

06.02.2014, 19:52

coastele astea sunt un brand foarte cunoscut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]