Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

de cristeena20 in Peste, 28 Ian 2015 | 5104 vizualizari

COMENTARII (14)

anca_rm 1

28.01.2015, 14:51

Ce reteta interesanta , si ce-mi place cum ai scris "Bucatile de peste vor creste" . Nu cred ca voi gasi prea curand ingredientele necesare pe aici , dar cine stie

cristeena20 1

28.01.2015, 14:58

cand merg la oradea promit ca iti duc cateva bucati sa le incerci..sigur le vei adora. dar trebuie sa faci aceste retete specifice cu bacalhau.Cat despre crescut, sa stii ca e spectaculos. Cand le cumperi sarate sunt subtiri si cand le inmoi cresc in grosime. Cele mai bune sunt cele care sunt mai crescute si mai groase dupa inmuiat. Aici e pestele favorit- dar e si scump

Bya Ralu 1

28.01.2015, 15:05

super

Panacris 1

28.01.2015, 15:17

Interesant! Iar ingredientele și mai interesabte!

Bunica 1

28.01.2015, 15:32

Bună amestecatura de pui (cărnatul) și peștele!

simona72 1

28.01.2015, 16:42

Ce mi-ar place sa gust!! Cred ca e bun tare ce ai pregatit tu acolo. Nu stiu de ce nu ma impac io cu amestecul de carne cu peste...

Corinuta 1

28.01.2015, 17:26

Ce fain arata

dantes 1

29.01.2015, 08:09

Super!

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:44

Lau 1

29.01.2015, 10:45

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:09

suna demential de bine

mihaelar63 1

18.02.2015, 00:55

Zilele trecute sotul meu intr-o discutie despre intretinerea masinilor spunea ca el daca trebuie sa ajunga in Portugalia [ asta exemplicativ vorbind ]pana acolo se poate baza pe masina lui ca ajunge
Multumita tie voi comanda cu incredere acest preparat daca voi ajunge pe meleaguri portugheze

cristeena20 1

19.02.2015, 16:10

Neaparat !!! da-mi de stire daca vii pe aici.. merita chiar si numai pentru a degusta bunatatile bucatariei portugheze si clar, ai multe locuri sa vizitezi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor