pt ca mi-a ramas alut de la cozonac am facut si un colacel cu branzica :p
aluatul se gaseste aici: http://www.bucataras.ro/retete/5906/cozonac-traditional-pufos.html
Prepararea umpluturii:
Branza dulce se lasa la scurs, asta daca nu e foarte uscata, si apoi se freaca cu smantana. Apoi se amesteca bine adaugand grisul.
Ouale se bat bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat iar apoi se amesteca cu branza.
Peste branza se pun stafidele si coaja de lamaie.
Pe foaia de aluatul se intinde umplutura si rulam.
Se aseaza in tava si apoi lasam la dospit din nou 15-20 de min.
Ungem cu ou si apoi dam la cuptorul bine incins.
Se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste, in partea de mijloc a cuptorului.
facem testul cu scobitoarea si apoi scoatem pe un fund de lemn.
Pudram cu zahar inainte de a servi.
Pofta buna!