Colac cu scortisoara

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4367 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete de pe site:-D

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 50 g margarina
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar

uns

  • 100 g margarina
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu scortisoara:

Intr-un bol  mare cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam.

Facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia,laptele caldut si margarina tinuta la temperatura camerei.

Framantam dupa care acoperim si lasam la dospit.

Intr-un bol frecam margarina cu scortisoara si zaharul.

Intindem foaia pe masa infainata,ungem cu crema si rulam(pastram putina crema)

cu un cutit taiem in 2 pe lungime si lasam 2 cm netaiati.

Impletim cele 2 bucati cu taietura afara.

se formeaza un colac  care il ungem cu crema pastrata

Asezam in tava de copt si dam la cuptor cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

17.09.2012, 20:54

Doralinda 1

19.11.2012, 10:34

Ce bine arata!!! La favorite cu el! Cand o sa mi se termine chechul, voi face cozonacul tau!

T I M E A 1

21.11.2012, 12:21

ce bun e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]