Compot de struguri

de gaby_gabytza in Sirop / Compot, 14 Noi 2019 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • struguri
  • zahar
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Eu am avut struguri de masa dar se poate face si din struguri normali.

Spalam struguri foarte bine si ii punem la scurs.Luam fiecare strugure in parte si il curatam de ciorchini.eu am luat fiecare bobita si mam asigurat ca nu a mai ramas nici o bucatica de ciorchin pe ea ca nu vreau sa am surprize pe urma :D.

Spalam borcanele si capacele bine si le punem la scurs

Asezam bobitele de struguri in borcane,le umplem cat mai bine dar sa nu le strivim.Procedam la fel si cu restul de bobite

Dupa ce am terminat la fiecare borcan eu am pus cate doua linguri de zahar fiind suficient ca struguri is dulci.

Completam borcanele cu apa si infiletam cat mai strans capacele

Pregatim o oala mai mare asezam o carpa pe fundul oalei.Asezam borcane in ea dupa care adaugam apa cat sa acopere capacele si dam la foc

Din momentul cand incepe sa fiarba apa mai lasam cca 10 min si ne uitam daca s-au crapat bobitele dupa care luam de pe foc.

Scoatem borcanele si le asezam cu capacul in jos pe o patura dupa care le acoperim si le lasam asa 2-3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vasimur 1

24.12.2019, 21:50

cristina1985 1

24.12.2019, 22:41

Este atat de aromat! E preferatul meu!

Rahela Velicu 1

14.01.2020, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miere de papadie