Condiment universal din ierburi uscate (pregătit acasă)

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2015 | 4973 vizualizari

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

29.11.2015, 17:05

faina treaba! Bravoo!!

Zamfira 1

29.11.2015, 17:06

Multumesc Claudia!

Bya Ralu 1

29.11.2015, 17:15

super

Zamfira 1

29.11.2015, 17:17

Bya

Adele 1

29.11.2015, 17:18

Bravo ai facut ceva fain

Zamfira 1

29.11.2015, 17:20

Adele

MotanLaOale 1

29.11.2015, 17:36

Constelatialeu 1

29.11.2015, 17:53

Te-ai apucat de ierburi...

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Motan

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Cleme ierburile sunt bune daca nu le fumezi ))))

mirela0911 1

29.11.2015, 18:02

Bune condimentele astea!

Zamfira 1

29.11.2015, 18:11

Mirela

MOKUSKA 1

29.11.2015, 18:44

Rocsi 1

29.11.2015, 19:06

Un amestec fain!

CameliaR 1

29.11.2015, 19:50

Zamfira 1

30.11.2015, 10:32

Multumesc fetelor!!!!

miki_a 1

30.11.2015, 13:18

Nu sunt adepta plicurilor (de nici un fel)! Foarte buna sugestia ta !

Zamfira 1

30.11.2015, 13:38

Multumesc Ela. In reteta ma refer strict la acele condimente care au destinatii fixe, gen: pentru carne de porc, pentru gratar, pentru sarmale...asa ceva sigur e sare colorata. Multumesc pentru apreciere!!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:14

Zamfira 1

03.12.2015, 17:27

Gicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Iepure in sos tomat