Conopida cu pulpe de pui

de oanapl in Pui, 18 Feb 2017 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (cu spate)
  • 500g conopida
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 0.5 l apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pulpe de pui:

Pulpele de pui curatate, spalate si uscate, le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie in uleiul incins, dupa care le scoti.

In tigaia cu ulei incins, calesti putin ceapa, spalata si tocata marunt. Adaugi boiaua dulce, sare, piper si stingi cu apa. Adaugi pulpele in acest sos si le fierbi la foc mic, pentru 25-30 de minute.

Intre timp, desfaci conopida in buchetele, decojesti rosiile si le tai rondele.

Asezi pulpele intr-un vas yena, torni sosul si adaugi conopida si rosiile taiate felii. Introduci vasul acoperit cu folie de aluminiu in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 20 de minute, pana scade sosul, apoi scoti folia si mai lasi vasul in cuptor pentru 10 minute.

 Servesti mancarea calda, cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu mujdei de usturoi