Conopida cu ton la cuptor

de oanapl in Ton, 25 Mar 2017 | 8341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton bucati
  • 250 g conopida
  • 50 g cascaval
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei (pentru uns tava)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ton la cuptor:

Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apa. Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
Pui conopida amestecata cu tonul in vasul termorezistent si apoi adaugi ouale batute cu smantana si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si il lasi timp de 25-30 de minute. Scoti vasul, adaugi cascavalul dat pe razatoarea mare si introduci vasul la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]