Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui

de diaconta in Salate, 3 Apr 2011 | 5291 vizualizari

 

Daca tot am luat pauza la bucatareala,m-am gandit sa fac o reteta lejera dar care totusi sa ne satisfaca gusturile pentru o zi primavarateca.

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • piept de pui
  • branza telemea
  • branza de vaca
  • cascaval
  • smantana
  • 3 oua
  • unt
  • marar,rozmarin
  • condimente
  • pesmet

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui:

Conopida se spala,se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand este fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Branza de vaca se amesteca cu telemeaua razuita,2 linguri de smantana si marar.

Pieptul de pui se condimenteaza,se prajeste pe gratar si se presara cu rozmarin.

Se tapeteaza un vas de yena cu unt si pesmet.Se pune conopida,pieptul de pui si branza.Apoi iar conopida si branza.Ouale se bat cu doua linguri de smantana,se pun peste conopida,apoi se razuieste cascaval.Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute,pana se rumeneste deasupra.

   Am servit  cu salata de sfecla cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

diaconta 1

10.04.2011, 10:56

Horia ,ma faci sa rosesc nu-i decat o banala conopida eu iti multumesc

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:08

Parca m-as muta la tine la masa

diaconta 1

16.04.2011, 18:31

Mihaela,eu te primesc cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de andive cu rucola