Conopida gratinata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2012 | 5810 vizualizari

 

Reteta inspirata de Dia. Este prima oara cand fac ceva din conopida, inafara de muraturi, si a iesit bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 100g cascaval
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare 15 minute.

Se scurge de apa.

Se bat ouale cu smantana, laptele si o parte din marar.

Se unge un vas cu unt si se pune conopida scursa.

Se presara pesmetul si se pune amestecul de ou peste conopida.

Se razuieste cascaval deasupra,se presara restul de marar si se mai pune putina smantana.

Se pune la cuptor pana se rumeneste frumos.

Este buna calda dar si rece!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]