Conopida gratinata

de diana_k in Mancaruri de legume, 17 Mai 2013 | 8641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 3-4 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 4catei usturoi
  • unt pentru uns vasul
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare.

Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sare si piper.
Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet.
Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul.
Deasupra radem putin cascaval si introducem la cuptor la 180 de grade C pentru 30-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu brânză la cuptor