Conopida in crusta de bere

de Anett in Jamie Oliver, 8 Oct 2015 | 7756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopida ( mai mici)
  • 200 g faina
  • 1/3 plic praf de copt
  • 1 bere
  • 2 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • chili (pudra)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in crusta de bere:

Curatam si rupam conopida in bucatele.

Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un mojar amestecam condimentele si le zdrobim, apoi le incorporam in amestecul de faina si bere.

Prin aceasta compozitie trecem bucatele de conopida si le prajim in baia de ulei pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet de hartie si presarim cu sare.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in crusta de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:15

Imi place mult . Mustarul se potriveste bine cu conopida

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:22

Buuuna !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate din pastrav afumat