Conopida la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 9596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (1 kg)
  • 5 cartofi
  • 3 linguri bulion ardei
  • 3 linguri pesmet
  • 2 legaturi marar
  • 100 g tofu
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Conopida se  desface buchetele, se spala si se pune la fiert  in apa cu sare ~ 20 minute. Cartofii se spala foarte bine de pamant, se  fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu margarina (ulei),  se pune un strat de  cartofi, un strat de conopida, iarasi un strat de cartofi si un strat de conopida. Intre straturi se pune  bulion de ardei, sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul, branza tofu taia feliute subtiri si mararul. Se da la cuptor pentru 30 minute. Langa aceasta mancarica merge si o salata. (de care va pofteste inimioara).
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat