Conopida murata

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 6881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg conopida
  • 3 morcovi
  • piper boabe
  • 1 l apa
  • 1 lingura de sare la 1 l de apa
  • 1 lingura de otet la 1 l de apa
  • crengute de cimbru
  • frunze de visin
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Spalam borcanele foarte bine. Desfacem conmopida buchetele si o lasam in apa pana curatam morcovii si hreanul. Taiem morcovii felii si hreanul il taiem tije. Spalam crengutele de cimbru si frunzele de visin. Punem la fiert apa cu otet si sare.

Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,crengute de cimbru,tije de hrean. Umplem borcanul cu conopida printre care mai punem si felii de morcov.
Pe deasupra punem boabe de piper. Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si umplem borcanele cu apa fiarta. Lasam 30 de minute dupa care mai completam cu apa.

Se pot consuma dupa cca 3-4 saptamani,se tin la loc rocoros si intunecat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

alinutzika 1

01.09.2011, 16:15

f buna

mimmi 1

01.09.2011, 18:27

Saptamana asta am tot muncit,acum a venit timpul sa postez si retele care s-au strans !

adry88 1

02.09.2011, 11:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati