Conopida pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 5542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchete de conopida
  • faina alba
  • pesmet
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • ulei
  • un cub unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se desface buchetele nu prea mici. se spala bine. intr-o oala se pune niste apa la fiert cu un strop de sare. cand incepe sa fiarba se pune conopida si se fierbe cam 20 min. dupa ce a fiert scurgem apa, o lasam sa se racoreasca 10 min. ouale le batem cu putin piper,vegeta si cele 3 linguri de lapte. pe o farfurie asezam niste faina alba iar pe alta niste pesmet. intr-o tigaie punem un cub de unt la topit, peste punem ulei. cand s-a incins dam bucatile de conopida prin faina alba,ou batut,iar faina alba,iar ou batut  apoi pesmet si le punem in tigaie la prajit. le prajim bine pe toate partile apoi le scoatem pe niste servetele. asa procedam cu toate pana le terminam de facut.

  • scuzati pozele dar astea le-am facut la o prietena si nu aveam aparatul la mine asa ca am facut cu un telefon

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]