Conopida pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchete de conopida
  • faina alba
  • pesmet
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • ulei
  • un cub unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se desface buchetele nu prea mici. se spala bine. intr-o oala se pune niste apa la fiert cu un strop de sare. cand incepe sa fiarba se pune conopida si se fierbe cam 20 min. dupa ce a fiert scurgem apa, o lasam sa se racoreasca 10 min. ouale le batem cu putin piper,vegeta si cele 3 linguri de lapte. pe o farfurie asezam niste faina alba iar pe alta niste pesmet. intr-o tigaie punem un cub de unt la topit, peste punem ulei. cand s-a incins dam bucatile de conopida prin faina alba,ou batut,iar faina alba,iar ou batut  apoi pesmet si le punem in tigaie la prajit. le prajim bine pe toate partile apoi le scoatem pe niste servetele. asa procedam cu toate pana le terminam de facut.

  • scuzati pozele dar astea le-am facut la o prietena si nu aveam aparatul la mine asa ca am facut cu un telefon

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv floricele cu cașcaval