Conopida pane

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2010 | 4487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai marisoara
  • 2 oua
  • faina
  • ulei
  • delikat(fiecare poate condimenta dupa preferinta)
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

-Am desfacut conopida in buchetele si am cufundat-o in apa fierbinte cu un praf de sare pana am putut sa o patrund cu o furculita. Am scos conopida si am lasat-o la scurs.

-Intre timp, am batut bine ouale, am adaugat condimentele, putina apa rece si faina. Aluatul trebuie sa fie un pic mai gros ca cel de clatite.

-Trecem fiecare buchetel de conopida prin acest aluat si prajim in ulei incins.

-Scoatem conopida pe un servetel de hartie ca sa mai absoarba din ulei, apoi o puteti savura cu sosul de usturoi...un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

LUK 1

11.12.2010, 23:21

si mi eimi place asa conopida

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:19

meosiris 1

03.01.2011, 08:37

Chiar e delicioasa conopida pane! Nemaipomenit de buna! Mie imi place si cu sosul de usturoi langa .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi