Conopida pane

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2011 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 conopida
  • -2-3 oua
  • -faina
  • -sare,piper
  • -delikat
  • -usturoi granulat
  • -2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se rupe buchetele si se pune in apa , se lasa 30-60 min in apa pentru a lasa imporitatile. Apoi se pune apa la fiert se adauga sare si usturoi catei (optional) si se lasa sa fiarba conopida  pana cand intra furculita usor  se scoate intr-un vas .

Se amesteca ouale cu delikat, piper , usturoi granulat, laptele  si faina sa iasa un aluat ca pentru clatite. Se trece conopida prin faina apoi prin ou si se prajeste in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie.

Sos de iaurt: iaurt+ usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid