Conopida pane

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2011 | 6101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 conopida
  • -2-3 oua
  • -faina
  • -sare,piper
  • -delikat
  • -usturoi granulat
  • -2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se rupe buchetele si se pune in apa , se lasa 30-60 min in apa pentru a lasa imporitatile. Apoi se pune apa la fiert se adauga sare si usturoi catei (optional) si se lasa sa fiarba conopida  pana cand intra furculita usor  se scoate intr-un vas .

Se amesteca ouale cu delikat, piper , usturoi granulat, laptele  si faina sa iasa un aluat ca pentru clatite. Se trece conopida prin faina apoi prin ou si se prajeste in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie.

Sos de iaurt: iaurt+ usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]