Conopida pane

de Copiosus in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 5943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida - eu am folosit congelata,dar procesul este acelasi si pentru cea proaspata
  • 2 oua
  • 1 lingura faina grau
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se pune la fiert apa in care adaugam o lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba,se adauga conopida si se opareste,nu se fierbe. Dupa ce s-a inmuiat,se scoate si se lasa putin sa se raceasca.

Intr-un castron amestecam ouale cu faina si un praf de sare.

Se pune uleiul la incins.

Se iau buchetele de conopida,se trec prin amestecul de ou cu faina si se pun la prajit in uleiul incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Cam asta este tot. Foarte simplu si un rezultat delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid