Conopida pane

de stratulatgeorgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2013 | 9177 vizualizari

 

atentie la pofta.......

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare,piper
  • ulei
  • 3-4 oua
  • faina
  • mujdei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se spala, se decupeaza in buchetele mai marisoare. Separat intr-o oala se pun la fiert apa, sare si piper. Cand clocoteste se pun buchetele de conopida in apa si se lasa circa 4 minute. Se scot din apa si se lasa la scurs.

Intre timp bat ouale si pun faina intr-un castron.

Iau fiecare buchetel il dau prin faina apoi prin ou si le prajesc. Se poate face si o compozitie ca de clatite, dar eu prefer varianta de mai sus.

Se scot pe un servetel de hartie si se pot servi fie calde fie reci, cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]