Copanele cu fasole galbena la cuptor

de Rocsi in Pui, 18 Iul 2010 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 kg fasole galbena
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • ardei galben
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu fasole galbena la cuptor:

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.

se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.

Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.

ceapa se curata si se taie marunt.

morcovul se curata si se taie rondele.

rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

ardeiul galben se taie patratele.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.

apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.

se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.

apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.

cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.

asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.

se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.

se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.

noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu fasole galbena la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

19.07.2010, 02:32

si eu vin trebuie sa fie foarte buna rocsi ai chefuit la nunta?super 5 furcu

Rocsi 1

19.07.2010, 11:10

mersi nadina...da am chefuit acum 2 ani la nunta la fratele meu

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:08

bun,bun...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval