Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

de Gherca Daniela in Pui, 7 Iun 2016 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura condimente pentru toate tipurile de carne
  • 4 linguri sos soia
  • 5 catei usturoi
  • 1 cescuta cu vin
  • 1 cescuta apa
  • 5 cartofi noi
  • 1 morcov mic
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor:

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.  Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu mana pentru a se patrunde si in interior, asezam si cartofii, morcovul si usturoiul taiat pe jumatate mai presaram putina sare peste cartofiori, apoi punem vinul cu apa.

Invelim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute cu folie si fara folie pana cand s-a rumenit frumos deasupra!
Noi a servim cu salata de spanac si ceapa verde!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

07.06.2016, 19:10

Buna si hranitoare combinatie!

Rocsi 1

07.06.2016, 20:42

Un meniu tare bun si pe placul meu!

diaconta 1

09.06.2016, 22:47

Fur si eu un copanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate