Copanele de pui cu ciuperci umplute

de AnyCostescu in Pui, 26 Iun 2013 | 7402 vizualizari

 

Sunt delicioase, si se topesc imediat:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Copanele de pui
  • 1 kg ciuperci cu palaria mai mare
  • ardei gras
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • cremwusti
  • cascaval
  • sare,piper,busuioc uscat
  • condiment special pt pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu ciuperci umplute:

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin.

Ciupercile le spalam si le indepartam coditele..

Intr-o cratita cu putin ulei  punem cozile de ciuperci, ceapa, ardei, morcov si cremwustii ,toate tocate marunt si le calim impreuna.Punem sare, piper,busuioc uscat si o cana din zeama in care au fiert copanelele.

Lasam sa fiarba totul pana legumele sunt bine patrunse si scade tot lichidul.

lasam sa se raceasca putin .

Luam fiecare palarie de ciuperca si umplem cu aceasta compozitie.Deasupra punem cascaval taiat cu economul (sau razuit) si dam la cuptor..

Eu am pus si copanelele si ciupercile in aceeasi tava.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan