Copanele la gratar cu garnitura de orez

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2009 | 6053 vizualizari

 

O reteta usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • rozmarin
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti de apa
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele la gratar cu garnitura de orez:

Copanelele se spala si se lasa in apa cu sare 30 min. Apoi se scot pe un servet de hartie, cad sa absorbit apa se condimneteza.Se pune un pic de ulei in tava gratar si se lasa sa se faca.

Garnitura: morcovul, si ardeiul se taie cubulete Se pune ulei intr-o tigaie mai mare si se lasa sa se caleasca morcovul si ardeiul, apoi se adauga apa, cand da in clocot se pune orezul, care a fost spalat in cel putin 3 ape. Se lasa sa fiarba si condimenteaza.

 Pentru a avea aspect garnitura se poate pune garnitura intr-un bol mic care a fost dat la rece .Se lasa sa se raceasca un pic si se intaorce in farfurie asfel ai ramane forma.

la mine arata asa copanele pt ca le-am taiat pe langa os sa se faca mai bine in tigaia gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume