Cordon bleu

de MariaMartin in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 5854 vizualizari

 

O reteta delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • - 200 g de cascaval
  • - 100g sunca
  • - 2 oua
  • - faina
  • - pesmet
  • - sare & piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se taie felii pieptul de pui si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza,se pune o felie de sunca si una de cascaval si se ruleaza toate asemeni unui rulou la capat se procedeaza cam cum procedem la sarmale.

Daca veti crede ca se desfac rulourile se pot pune in ele cateva bucati de scobitoare sa nu se desfaca,in asa fel sa se vada .
Dupa ce am facut aceste rulouri le tavalim prin faina apoi prin ou bine batut si la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]