Cordon bleu din piept de pui

de Oana in Pui, 24 Aug 2017 | 7841 vizualizari

 

Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de sunca
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa. Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust. Pune deasupra cate o felie de cascaval si o felie de sunca. Ruleaza usor carnea, avand grija sa nu se desfaca.

Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.
Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.
Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit. Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei

Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui in sos