Cornulete

de ana in Dulciuri, 28 Feb 2011 | 13399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr untura
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri otet
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • Rhata pentru umplut
  • Zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Incorporam toate ingredientele de mai sus si framantam bine pana obtinem un aluat fin. Intidem si taiem aluatul ca in imagini.

Taiem rahatul cubulete si asezam pe fiecare triunghi cate un cubulet,apoi rulam.Cornuletele formate le asezam pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Le coacem la foc mediu.Cand sunt gata le scoatem din cuptor si la tavalim prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete bistritene