Cornulete

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 15930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g untura
  • 1 pahar lapte
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • rahat,gem amestecat cu nuca macinata,dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Drojdia cu putin lapte caldut si o lingura de faina, se face o maia si se lasa 10 minute la crescut. Untura o frecam cu zahar, adaugam ouale si apoi maiaua. Incorporam bine totul, adaugam si restul de lapte si apoi faina. Framantam bine un aluat care se poate intinde. Lasam sa se odihneasca cca 1/2 ora si apoi intindem foaie, taiem patratele pe care le umplem cu rahat, gem, dulceata,c e preferam. Intr-o tava cu hartie de copt asezam cornuletele si le dam la cuptortul preincalzit. Cand sunt gata le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Mirela_Tilvescu 1

02.02.2013, 01:06

Ca la mama acasa...

lia maria 1

02.02.2013, 16:40

foarte fragede si bune

diana_k 1

02.02.2013, 20:25

imi plac cornuletele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]