Cornulete cu gem

de Valclaudia in Prajituri, 4 Noi 2012 | 10572 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3oua
  • cca 500g faina
  • 1/2 pachet de margarina (topita)
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 iaurt mic
  • 200 gr. zahar
  • zahar pudra pentru pudrat

Dulceata sau gem pentru umplut cornuletele

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.

Am impartit aluatul in 5 parti.

Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto).

Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele.

Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute.

La final le-am pudrat cu zahar.

TIPS-URI

1

Sunt grozave cu lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]